Sportkamp

Herbeleef het sportkamp van vorig jaar!

Nieuwsgierig? Hieronder vind je meer info!

Wat?

Het KBTS-kamp is een internaatskamp met 4 uur sportles per dag, aangevuld met keuzesporten na het vieruurtje en avondactiviteiten na het avond-eten. Bij inschrijving kiest elke deelnemer zijn/haar eigen programma: elk programma heeft zijn specifieke leeftijdscategorie en prijs. Deze sportkeuze is definitief en kan om organisatorische redenen niet meer gewijzigd worden. Bij te weinig inschrijvingen voor een bepaalde sportkeuze, zullen we deze deelnemers contacteren en kunnen zij kiezen voor een reserve-sportkeuze of eventueel kosteloze annulering. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen perfect voor verschillende sporten kiezen: kamerindeling, keuzesporten, avondactiviteiten, eten,… wordt per leeftijdsgroep georganiseerd. Hier houden we rekening met “vriendjes”. Voor de sportindeling kiest elk kind best zijn/haar eigen ding: een sport beoefenen die je superleuk vindt, is veel fijner dan met je beste vriend(in) een sport beoefenen die je echt niet leuk vindt!

Voor wie?

Ons sportkamp staat open voor kinderen geboren in 2012 of vroeger. Sport- en nevenactiviteiten zijn gericht op de specifieke interesses van elke leeftijdscategorie. Traditiegetrouw helpen een deel van de oudste deelnemers als hulpleiding mee om onze jongste spruiten een ‘probleemloos’ kamp te bezorgen (bedden dekken, kamerorde, post versturen, haren kammen, …). Dit geeft ons kamp zijn unieke sfeer, waarvoor je 5, 6, 7, 8, of nog meer keren terug komt.

Waar?

Ook dit jaar trekken we weer naar het Provinciale Vormingscentrum in Oostmalle. Slapen doen we in de 3 slaapblokken, met slaapkamers van 1 (leiding, hulpleiding) tot 6 bedden en voldoende sanitaire voorzieningen. De 3 (lek-kere !) hoofdmaaltijden worden genuttigd in het zelfbedieningsrestaurant en het KBTS-fruit-vieruurtje in de bar. Om te sporten hebben we alle infrastructuur ter beschikking: een grote sporthal, de parketzaal, diverse danslokalen, een judolokaal en diverse buitensportterreinen in een bosrijke omgeving. Voor de sessies ‘vario-fit’ werken we samen met een plaatselijk fitnesscen-trum: de verplaatsingen gebeuren sportief te voet. Voor de sessies ‘vario-outdoor’ brengen de deelnemers een eigen fiets mee, en gaan we opstap in de ruime omgeving rond het centrum. Wanneer de oudste deelnemers gaan zwemmen, gaat dit door in het zwembad van Herentals; verplaatsing met een ingehuurde bus.

7 DAGEN KBTS-KAMP

Op de vooravond van het kamp maken monitoren en hulpleiding alles kampklaar, en op woensdag 1 juli zijn de deelnemers dan welkom om 9.00 uur. We starten dan onmiddellijk met onze sportactiviteiten! We zijn ook dit jaar ‘alleen’ op kamp, zonder andere groepen in huis! Het kamp eindigt op dinsdag 7 juli om 16.30 uur. Ook dit jaar plannen we het afterkamp voor de hulpleiding onmiddellijk aansluitend op het kamp.

FINANCIËN

Prijzen zomerkamp 2019
prijs voor KBTS-leden 2018-2019 €325
Prijs voor niet-leden €340
Extra kosten
Turnen, Trampoline, Dans, Judo, Tafeltennis (2u) + €15
turn-mix (4u), rope skip-turnen + €15
circus, breakdance (2u) + €20
vario-fit (2u) + €30
vario-outdoor (2u) + €35
vermindering
€7 voor een 2de kind uit 1 gezin
€13 voor een 3de kind uit 1 gezin
€18 voor een 4de, ... kind uit 1 gezin
input
annuleringskosten
voor 1 mei €10 onkosten
voor 1 juni €25 onkosten
voor 16 juni €50 onkosten
na 16 juni €100 onkosten