Sportkamp

NIEUW DIT JAAR: START TO KAMP

Voor de jongste KBTS-ers (°2014-2015) waarvoor een hele week ergens anders gaan slapen toch wat te veel is, hebben we dit jaar een speciaal aanbod: een 'klein' kamp op hetzelfde moment en dezelfde locatie als het grote kamp. 3 dagen vol sportplezier van vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli. Deze groep krijgt een aangepast programma omni mix op maat. We plannen dit in het weekend, moeste het dan toch niet makkelijk gaan, is het zeker mogelijk voor de ouders om kinderen vroeger te komen halen. PRIJS? 150 euro voor leden / 165 euro voor niet leden Heeft je kind na deze 3 dagen de smaak helemaal te pakken? Dan is verlengen voor 50 euro per dag mogelijk (tot 7 juli). Indien u het wenst kan er voor de start van het kamp kennis gemaakt worden met de vaste monitor van deze groep. Meer info en vragen? Tel: 0495/30.30.84 of info@kbts.be

Herbeleef het sportkamp van vorig jaar!

Nieuwsgierig? Hieronder vind je meer info!

Wat?

Het KBTS-kamp is een kamp waar je 4 uur per dag sportles krijgt, aangevuld met keuzesporten na een gezond vieruurtje. Na de avondactiveit slaap je met gekende en nieuwe vrienden samen op een kamer. Je kiest je eigen programma. Je gaat voor je eigen ding: een sport beoefenen die je superleuk vindt. Ook je vrienden kiezen voor een sport die ze leuk vinden. De avondactiviteiten en de keuzesporten worden per leeftijdscategorie georganiseerd zodat je deze samen met je vrienden kan doen. Bij inschrijving kiest elke deelnemer zijn/haar eigen programma: elk programma heeft zijn specifieke leeftijdscategorie en prijs. Deze sportkeuze is definitief en kan om organisatorische redenen niet meer gewijzigd worden. Bij te weinig inschrijvingen voor een bepaalde sportkeuze, zullen we deze deelnemers contacteren en kunnen zij kiezen voor een reserve-sportkeuze of eventueel kosteloze annulering.

Wie?

Ons sportkamp staat open voor kinderen en jongeren geboren in 2014 of vroeger. Sport- en nevenactiviteiten zijn gericht op de specifieke interesses van elke leeftijdscategorie. Traditiegetrouw helpen een deel van de oudste deelnemers als hulpleiding mee om onze jongste spruiten een ‘probleemloos’ kamp te bezorgen (bedden dekken, kamerorde, post versturen, haren kammen, …). Dit geeft ons kamp zijn unieke sfeer, waarvoor je 5, 6, 7, 8, of nog meer keren terug komt.

Voor de eerste keer mee op kamp?

Heeft uw kleine spruit zin om mee op kamp te gaan? Wil je als ouder graag wat meer informatie? Heb je speciefieke vragen over het reilen en zeilen op kamp? Dan bent u van harte welkom op het infomoment op maandag 8 februari om 20u00. Dit jaar zullen we een coronaproof gesprek met de ouders organiseren dat online zal doorgaan. Graag voor 1 februari even aanmelden via kbts@skynet.be en dan laten we u weten waar het infomoment zal doorgaan.

Waar?

Ook dit jaar trekken we weer naar het Provinciale Vormingscentrum in Oostmalle. Om te sporten hebben we alle infrastructuur ter beschikking: een grote sporthal, de parketzaal, diverse danslokalen, een judozaal en diverse buitensportterreinen in een bosrijke omgeving. In het teken van de strijd tegen het coronavirus kunnen we nu al zeggen dat het kamp er dit jaar ook een beetje anders zal uitzien. Het Provinciaal Vormingscentrum garandeert ons dat er 2 grote degelijke tenten geplaatst zullen worden zodat de mogelijkheden voor onze sportactiviteiten gegarandeerd zijn. Slapen doen we in de 3 slaapblokken, met slaapkamers van 1 (leiding, hulpleiding) tot 6 bedden en voldoende sanitaire voorzieningen. De 3 (lekkere !) hoofdmaaltijden worden genuttigd in het zelfbedieningsrestaurant en het KBTS-fruit-vieruurtje in de bar. Voor de sessies ‘vario-fit’ werken we samen met een plaatselijk fitnesscen-trum: de verplaatsingen gebeuren sportief te voet. Voor de sessies ‘vario-outdoor’ brengen de deelnemers een eigen fiets mee, en gaan we opstap in de ruime omgeving rond het centrum. Wanneer de oudste deelnemers gaan zwemmen, gaat dit door in het zwembad van Herentals; verplaatsing met een ingehuurde bus.

7 dagen KBTS-kamp

START: vrijdag 1 juli - 10u00 EINDE: donderdag 7 juli - 17u00 Op de vooravond van het kamp maken monitoren en hulpleiding alles kampklaar. Op donderdag 1 juli zijn de deelnemers dan welkom om 10u00. We starten dan onmiddellijk met onze sportactiviteiten! Eindigen doen we op woensdag 7 juli om 17u00. Ook dit jaar plannen we het afterkamp voor de hulpleiding onmiddellijk aansluitend op het kamp op vrijdag 8 juli.

Prijzen

Prijzen zomerkamp 2022
prijs voor KBTS-leden 2021-2022 € 350
prijs voor niet-leden € 365
Extra kosten (sommige sporten zijn organisatorisch duurder: kleine sportgroep, verhuis materiaal, huur specifiek materiaal of infrastructuur)
turnen, trampoline, dans, judo, tafeltennis, turnmix + € 15
circus, breakdance, cheerleaden (2u) + € 20
vario-fit (2u) + € 30
vario-outdoor (2u) + € 45
vermindering
voor een 2de kind uit 1 gezin € 7
voor een 3de kind uit 1 gezin € 13
voor een 4de, ... kind uit 1 gezin € 18
compensatie kamp 2021 (gemiste kampdag) € 25
annuleringskosten
voor 1 mei € 10 onkosten
voor 1 juni € 25 onkosten
voor 16 juni € 50 onkosten
na 16 juni € 100 onkosten

Voorrangsregeling

KBTS-leden 2021-2022 25 januari 2022
KBTS-leden 2020-2021 (jaar- of kampwerking) + broers en zussen leden 2021-2022 en ooit KBTS-lid 31 januari 2022
ooit KBTS-lid + broers en zussen van ingeschreven kinderen 15 februari 2022
iedereen 22 februari 2022