Yoga

Wat?

Deze yoga is voor iedereen, all levels. In een drukke maatschappij als die van vandaag is de vraag naar rust groter dan ooit. Yoga is allesbehalve een work out. We vergroten ons bewustzijn door verschillende houdingen aan te nemen en te verdiepen, en gaan op deze manier onze body en mind terug verbinden. Yoga creëert ruimte op plaatsen waar spanning zit en zorgt voor meer voeling met jezelf. We leggen de focus de hele tijd bij onszelf, onze ademhaling, en de sensaties die de poses met zich meebrengen. Namasté!

Wie?

Iedereen vanaf 18 jaar. Beginner of gevorderde yogi, samen op zoek naar jouw rustpunt.

Waar & Wanneer?

Woensdag Prins Boudewijn 20u00 - 21u00 €160

Max aan comfort: breng je eigen matje en dekentje mee. KBTS voorziet ook matjes.

Sportcodes

Yoga (4.231)

Verberg

Christina startte met yoga toen ze twintig was. Als leerkracht in het dagelijks leven had ze een uitlaatklep nodig, yoga bood haar heel veel rust en kalmte. Het heeft haar op een ander level laten nadenken over het leven. Meer vanuit zichzelf, in plaats van wat de maatschappij verwacht.
In mei 2017 volgde ze de Hatha Yoga Teacher Training in het Zuiden van Frankrijk (Quaternity Yoga). Ze combineert nu haar twee grootste passies, yoga en lesgeven. Christina legt de focus op ademhaling en voelen wat er zich vanbinnen afspeelt. Mensen leiden in hun eigen yoga practice en zien hoe ze op hun tempo groeien in hun yoga, is waar zij elke les naar streeft.